Apparaten en accessoires
Turkse flatbreads
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
24 sneetjes
Ingrediënten
-
water360 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
suiker20 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven500 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
zout naar smaak1 - 1 ½ tl
-
ei licht opgeklopt met 1 tl water, om te kleuren1
-
sesamzaad om te besprenkelen½ el
-
karwijzaad om te besprenkelen½ el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
3 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Duitse brunch
1h 15min
Boerenbrood
2h
Kruimeldeeg
5min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Basis brooddeeg
5min
Pâté in korst
10h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Snel brood
50min
Brood met olijven
2h 20min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Basisrecept Brood
3h